Stegink keukens Nordhorn? Over Stegink keukens is helaas geen algemene informatie bekend. Stegink heeft ook geen website dus voor informatie over de keukens zelf moet u naar de winkel gaan om te kijken wat ze u kunnen bieden.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>> alvast in huis voor keukeninspiratie – of bekijk de goedkoopste >>> keukenzaak.

 

 

Stegink keukens NordhornStegink keukens Nordhorn

Stegink keukens GmbH
Brückstrasse 86
D-26725 Emden

 

Telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Stegink keukens in Nordhorn. Het telefoonnummer waar Stegink op te bereiken is: +49 (0) 4921-979067.

Openingstijden

U kunt dit filiaal op verschillende tijden verspreid over de week bezoeken.

Helaas zijn er van deze keukenzaak geen openingstijden bekend.

Stegink keukens Nordhorn ervaringen

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken kijken we tegenwoordig veelal op het internet om ons te oriënteren. Dat is ook verstandig aangezien mensen die u voorgingen reeds een ervaring met een keukenzaak hebben opgedaan.

Voor het bezoeken van een keukenzaal is het verstandig om te kijken hoe anderen het hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen. Deze worden immers sneller geplaatst dan positieve ervaringen.

Prijzen

De prijs van een keuken van Stegink kan erg verschillen. Er is voor elke wens wel een keuken in de vestigingen te vinden. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

 

Webshop

Stegink verkoopt geen keukensystemen en keukenonderdelen vanuit een webshop. Momenteel is het alleen mogelijk een keuken in de winkel in Nordhorn te kopen.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over Stegink dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer:+49 (0) 4921-979067.