Marquardt keukens Nordhorn? Bij deze winkel worden keukens tegen fabrieksprijzen verkocht. De showroom van Marquardt is goed bereikbaar en zit in een herkenbaar bedrijfspand.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>> alvast thuis voor keukeninspiratie – of bekijk de goedkoopste >>> keukenzaak.

Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen om gemakkelijk uw auto te parkeren. Sinds 2012 is Marquardt gevestigd op zijn huidige locatie. De showroom staat vol met de nieuwste keukens en trends. Bij Marquardt keukens Nordhorn spreken ze ook Nederlands.

Marquardt keukens Nordhorn

Marquardt keukens nordhornMarquardt Küchen GmbH
Thüringer Str. 1
48529 Nordhorn
www.marquardt-kuechen.de

 

Telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Marquardt keukens in Nordhorn. Het telefoonnummer waar Marquardt op te bereiken is:+49 5921 788700

Openingstijden

U kunt dit filiaal op verschillende tijden verspreid over de week bezoeken.

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: gesloten

Marquardt keukens ervaringen

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken kijken we tegenwoordig veelal op het internet om ons te oriënteren. Dat is ook verstandig aangezien mensen die u voorgingen reeds een ervaring met een keukenzaak hebben opgedaan.

Voor het bezoeken van een keukenzaal is het verstandig om te kijken hoe anderen het hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen. Deze worden immers sneller geplaatst dan positieve ervaringen.

Marquardt keukens Nordhorn prijzen

De prijs van een keuken van Marquardt kan erg verschillen. Er is voor elke wens wel een keuken in één van de twee vestigingen te vinden. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

Webshop

Marquardt verkoopt geen keukensystemen en keukenonderdelen vanuit een webshop. Momenteel is het alleen mogelijk een keuken in de winkel in Nordhorn te kopen.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over Marquardt dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer:+49 5921 788700.

Marquardt keukens nordhorn