Kuechenland Ekelhoff Nordhorn? Ekelhoff is de bekendste keukenzaak in Nordhorn en omstreken. Met twee vestigingen en 10.000 m² is er een ruime keuze keukens in alle prijssegmenten.

Klik hier om deze keukenwinkel direct te bezoeken  >>>

of bekijk de goedkoopste >>> keukens in Nordhorn.

Kuechenland is de grootste van de twee vestigingen. Kuechenhaus is een vestiging die midden in het centrum van Nordhorn te vinden is. Kuechenland is gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit Nederland.

Voor het pand is er voldoende gratis parkeerruimte. Bij binnenkomst is er een fontein te bewonderen en staan er ongeveer 200 keukens opgesteld in de ruim opgezette showroom.

Boven dient zich de mogelijkheid aan om een hapje te eten in het ruime restaurant. Het zelfstandige familiebedrijf is sinds 1901 actief en heeft inmiddels 110 werknemers en 60 eigen monteurs in dienst.

Mensen komen vanuit verschillende landen van over de hele wereld om hier een keuken aan te schaffen. Een deskundig advies op maat kunt u hier in het Nederlands krijgen.

 

kuechenland Ekelhoff Nordhorn

Kuechenland Ekelhoff Nordhorn

Ekelhoff keukens
Bentheimer strasse 259
48529 Nordhorn
Klik hier om deze keukenwinkel direct te bezoeken  >>>

Kuechenland Ekelhoff Nordhorn telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met vestiging Kuechenland Ekelhoff. Het telefoonnummer waar Ekelhoff op te bereiken is: +49-59 2 80 210

Kuechenland Ekelhoff Openingstijden

U kunt dit filiaal op verschillende tijden verspreid over de week bezoeken.

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: gesloten

Kuechenland Ekelhoff Nordhorn afstand

De gemiddelde reistijd naar Nordhorn per provincie:
Vanuit Overijssel en Drenthe (Zwolle, Assen t/m Almelo, Enschede is het ongeveer tussen 30 en 75 minuten.

Van Utrecht, Friesland en Groningen is het tussen 80 en 120 minuten rijden naar Nordhorn.
Kom je uit de Randstad en Limburg bedraagt de reistijd tot ongeveer 150 minuten.

Kuechenland Ekelhoff ervaringen

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken kijken we tegenwoordig veelal op het internet om ons te oriënteren. Dat is ook verstandig aangezien mensen die u voorgingen reeds een ervaring met een keukenzaak hebben opgedaan.

Voor het bezoeken van een keukenzaal is het verstandig om te kijken hoe anderen het hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen. Deze worden immers sneller geplaatst dan positieve ervaringen.

Kuechenland Ekelhoff prijzen

De prijs van een keuken van Ekelhoff kan erg verschillen. Er is voor elke wens wel een keuken in één van de twee vestigingen te vinden. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

 

Webshop

Ekelhoff is een traditionele keukenzaak waarvoor u echt naar de groot opgezette, ruime showroom dient te komen. Momenteel is er nog niet de mogelijkheid om onderdelen in een webshop van het bedrijf aan te schaffen.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over Ekelhoff dan kunt u contact opnemen met vestiging Kuechenland op telefoonnummer:+49-59 2 80 210. Via het contact formulier op de website kunt u tevens uw vragen stellen.

kuechenland ekelhoff Nordhorn