Klassen keukens Nordhorn? Vind alle informatie over deze keukenwinkel.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>> alvast in huis voor keukeninspiratie – of bekijk direct de goedkoopste >>> keukenzaak

Klassen Keukens Nordhorn

Klassen Keukens Nordhorn
Frensdorfer Ring 1
48529 Nordhorn
www.Klassen-kuechen.de

 

Telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen afspraken en extra informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Klassen Keukens Nordhorn.
De keukenzaak is te bereiken op telefoonnummer:0049 05921 80890.

Openingstijden

Kuechen Klassen is helaas wegens bepaalde omstandigheden of redenen gesloten.

Kuechenstudio Klassen ervaringen

Wanneer je opzoek bent naar jouw ultieme droomkeuken doe je uiteraard uitgebreid onderzoek naar de verschillende aanbieders van keukens. Voor ervaringen met de keukenstudio kun je je het beste oriënteren op het internet.

Er zijn diverse sites waar je ervaringen van keukenstudio’s kunt vinden. Laat u immers niet tegenhouden door negatieve ervaringen omdat deze vaak sneller geplaatst worden dan positieve ervaringen.

Kuechenstudio Klassen prijzen

Er bestaat een grote diversiteit aan prijzen van keukens bij Kuechenstudio Klassen. Zowel het hoge dure segment als het goedkopere segment zijn er verkrijgbaar.

Kuchenstudio Klassen badkamers

Zoals de naam al doet vermoeden was de keukenstudio alleen een keukenzaak. Helaas voor de mensen die graag een badkamer willen aanschaffen, dit dient toch elders te gebeuren.

Kuchenstudio Klassen Webshop

Op de website stond alle informatie die benodigd kan zijn voor het bezoeken van de zaak. Ook een Uitgebreide modern overzicht van keukenaanbiedingen waren hier te vinden het aanschaffen van een keuken. Het kopen van een keuken via de website was helaas niet mogelijk.