Faber keukens Nordhorn is al meer dan 15 jaar in handen van Uwe Faber. De keukenshowroom is meer dan 700m2 groot. De showroom staat vol met de nieuwste en bekendste merken van keukenapparatuur.

De keukens worden geheel naar uw wensen ontworpen. Ook de montage wordt geheel uitgevoerd door Faber keukens. De service houdt niet op na het leveren van uw keuken.

U kunt ook na aanschaf altijd met uw vragen terecht bij Faber keukens. Ook biedt Faber keukens mooie meubels in verschillende stijlen.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>> in huis voor keukeninspiratie – of bekijk direct de goedkoopste >>> keukenzaak.

Faber keukens Nordhorn

Mobel faberkeukens nordhorn möbel faberFaber Keukens
Alfred-Mozer-Strasse 4
48527 Nordhorn
www.moebel-faber.de

 

 

 

Faber keukens Nordhorn telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen afspraken en extra informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Faber keukens Nordhorn.
De keukenzaak is te bereiken op telefoonnummer:+49 (0) 59 21 / 72 90 9-0.

Faber keukens Nordhorn openingstijden

Faber keukens is op de volgende tijden te bezoeken:

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: Gesloten

Faber keukens ervaringen

Wanneer je opzoek bent naar jouw ultieme droomkeuken doe je uiteraard uitgebreid onderzoek naar de verschillende aanbieders van keukens. Voor ervaringen met de keukenstudio kun je je het beste oriënteren op het internet.

Er zijn diverse sites waar je ervaringen van keukenstudio’s kunt vinden. Laat u immers niet tegenhouden door negatieve ervaringen omdat deze vaak sneller geplaatst worden dan positieve ervaringen.

Faber keukens prijzen

Er bestaat een grote diversiteit aan prijzen van keukens bij Faber keukens. Zowel het hoge dure segment als het goedkopere segment zijn er verkrijgbaar. Iedereen kan er slagen.

Kuchenstudio Faber keukens Webshop

Op de website staat alle informatie die benodigd kan zijn voor het bezoeken van de zaak. Ook een Uitgebreide modern overzicht van keukenaanbiedingen zijn hier te vinden het aanschaffen van een keuken via de website is helaas niet mogelijk.

Faber keukens Nordhorn Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over Faber keukens dan kunt u contact opnemen met de vestiging op telefoonnummer:+49 (0) 59 21 / 72 90 9-0. Via het contact formulier op de website kunt u tevens uw vragen stellen.

keukenfaber nordhorn