Duitse keukens Nordhorn? U zoekt een keuken in Nordhorn in Duitsland? Bij het zoeken naar een keuken kan het erg lucratief zijn om net over de grens te kijken.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of bekijk hier >>> de goedkoopste keukenzaak voor een Duitse keuken.

Bij onze oosterburen in Duitsland kunt u geregeld tegen voordelige prijzen terecht. Keukens in Duitsland zijn gefabriceerd naar Duitse kwaliteitsstandaarden. De kenmerkende Duitse degelijkheid en gerechtvaardigde prijzen staan bij Duitse keukens centraal.

Duitse keukens Nordhorn

Keukenzaken in het Duits – Nederlandse grensgebied weten ook wel dat legio Nederlanders de oversteek maken naar de Duitse showrooms. In Nordhorn haken maar liefst 11 keukenzaken op deze ontwikkeling in.

 

duitse keukens nordhorn

Duitse keuken voordelen

Duitse keukens staan bekend om kwaliteit en de prijs zou (volgens de overlevering) altijd scherper zijn dan in Nederland. Voor u naar Nordhorn rijdt de voordelen van Duitse keukens ontdekken?

Duitse keukens zijn goedkoper. Althans, wanneer u een nette keuken voor degelijke kwaliteit wil. Gaat het u om hoogstaande luxe dan hoeft het lang niet altijd zo te zijn dat Nederlandse keukenzaken voor hun Duitse concullega’s onderdoen.

Voor wat betreft de ‘normale’ keukensegmenten kunnen de Duitsers wel een aantal argumenten aandragen. De keukenindustrie in Duitsland is een van de grootste, zo niet dé grootste ter wereld. De keuzevrijheid is dus groot.

De arbeidskosten liggen in Duitsland ook lager waardoor de productie goedkoper is. Daarnaast zijn veel Nederlandse keukens al afkomstig uit Duitse productie. Duitse zaken zijn daarmee uiteraard goedkoper uit omdat er geen export bij komt kijken.

Is daarmee gezegd dat u altijd de allergoedkoopste prijs vindt? Nee. Het kan zo zijn dat de individuele ondernemer in Duitsland de prijsstelling toch wat hoger legt.

Wil de keukenzaak echter wel de Nederlandse klant binnenhalen en daarvoor een scherpe prijs hanteren dan zijn de Duitse winkels in het voordeel. Ook die net over de grens. Bekijk de goedkope keukenzaken >>> in Nordhorn Duitsland.

Keuken in Nordhorn kopen aandachtspunten

Bij een goede en prijsgunstige keukenwinkel in Duitsland terecht gekomen? Waar moet u op letten als u in Nordhorn uw keuken koopt?

Het kan slim zijn om even door te vragen over de garantie. De Nordhornse keukenzaken vallen immers, uiteraard, onder de Duitse wetgeving. Dat wil zoveel zeggen dat zij niet aan de CBW gebonden zijn. (Centrale Branchevereniging Wonen).

Bedingen dat de transactie onder Nederlands overeenkomstenrecht tot stand komt is theoretisch mogelijk maar gebeurd in de praktijk nagenoeg niet. Is het Duitse recht dan niet goed?

Dat is het als EU land zeker wel, maar grensoverschrijdende civielrechtelijke geschillen zijn niet bepaald eenvoudig.

In Nederland dekt de CBW onder andere productgarantie (3 jaar afbouwend), aanbetalingsgarantie (deze is gegarandeerd) en in geval van conflict een onpartijdige afhandeling via de Geschillencommissie Wonen.

Dit zijn onderwerpen om goed over door te vragen. Formeel mogen Duitse monteurs in Nederland bijvoorbeeld namelijk niet eens werken. Laat dus goed op schrift stellen hoe er in garantiegevallen gehandeld gaat worden.

Zo voorkomt u dat uw goedkope keuken u later voor moeilijkheden stelt.

Keukens Nordhorn oordeel

Is het de moeite waard om naar Nordhorn te rijden? Zijn Duitse keukens echt beter? Als u uw verstand er bij houdt in de showroom is het zeker interessant om keukenzaken in Nordhorn te bezoeken.

Wie oplet op de aandachtspunten kan in Duitsland een uitstekende keukenervaring opdoen.

Goedkope Duitse keuken

Meer over keukenzaken in Duitsland? Ontvang gratis keukenboeken >>> of bekijk hier >>> naar de momenteel goedkoopste keukenzaak met Duitse keukens.