Akzent keukens Nordhorn? Akzent is een groot keukenbedrijf met één filiaal en bestaat ruim 20 jaar. Met de jaren hebben zij naamsbekendheid gecreëerd bij het Duitse en het Nederlandse publiek.

Het grote aantal Nederlandse klanten heeft o.a. te maken met het Nederlands sprekend personeel.

 

Ontvang Klik hier voor gratis keukenboeken >>> alvast in huis voor keukeninspiratie – of bekijk de goedkoopste >>> keukenzaak.

Akzent is een groot keukenbedrijf dat bekend staat om creatief vakmanschap, klantgerichtheid en een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding.

Akzent is Daarnaast is de showroom gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gezien vanaf de grensovergang bij Denekamp gaat u bij het eerste verkeerslicht rechts en neemt u als volgt de eerste afslag links.

In het verleden heeft Akzent een onderscheiding ontvangen die eens per jaar wordt toegekend aan de keukenspeciaalzaak die een bijzondere prestatie op het vakgebied heeft neergezet.

Het bedrijf is begonnen als een keukeninstallatiebedrijf. Door deze achtergrond weten de medewerkers exact wat wel en niet mogelijk is. Bij Akzent is het aan de hand van computeranimaties mogelijk de ontworpen keuken op een groot scherm in werkelijke grote te bekijken.

Keuken Nordhorn Akzent keukensAkzent keukens Nordhorn

Akzent Küchen GmbH
Walther-Bothe-Str. 10
D-48529 Nordhorn
www.akzent-kuechen.de

 

Akzent keukens Nordhorn telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Akzent keukens in Nordhorn. Het telefoonnummer waar Akzent op te bereiken is: +49-59 21 722 112

Openingstijden

U kunt dit filiaal op verschillende tijden verspreid over de week bezoeken.

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: gesloten

Akzent keukens Nordhorn afstand

De reistijd naar Nordhorn gemiddeld per provincie:
Van Drenthe en Overijssel (Zwolle Assen Almelo Enschede) 30 en 75 minuten.
Vanuit Groningen, Friesland en Utrecht  80 tot 120 min onderweg.
Uit Limburg en de Randstad ongeveer 150 minuten.

Akzent keukens Nordhorn ervaringen

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken kijken we tegenwoordig veelal op het internet om ons te oriënteren. Dat is ook verstandig aangezien mensen die u voorgingen reeds een ervaring met een keukenzaak hebben opgedaan.

Voor het bezoeken van een keukenzaal is het verstandig om te kijken hoe anderen het hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen. Deze worden immers sneller geplaatst dan positieve ervaringen.

Akzent keukens Nordhorn prijzen

De prijs van een keuken van Akzent kan erg verschillen. Er is voor elke wens wel een keuken in één van de twee vestigingen te vinden. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

Akzent keukens Nordhorn webshop

Akzent verkoopt geen keukensystemen en keukenonderdelen vanuit een webshop. Momenteel is het alleen mogelijk een keuken in de winkel in Nordhorn te kopen.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over Akzent dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer: +49-59 21 722 112.

Akzent keukens Nordhorn