Aehlen keukens Nordhorn? In de omgeving van Nordhorn is Aehlen keukens gevestigd. De keukenzaak ligt in Bad Bentheim. Dit ligt iets onder Nordhorn. De keukenzaak bestaat al meer dan 35 jaar.

Ontvang gratis keukenboeken >>> alvast in huis voor keukeninspiratie – of bekijk de goedkoopste >>> keukenzaak.

Het team dat werkzaam is bij Aehlen behoort tot de besten uit de regio. De klanten van Aehlen komen al jaren terug voor het kopen van een keuken.

Niet alleen in de omgeving van de vestiging maar ook van heinde en verre komen de klanten naar Aehlen voor de betrouwbare kwaliteit en goede service.

Aehlen keukens NordhornAehlen keukens Nordhorn

Küchenland Aehlen GmbH
Luxemburger Str. 4
D- 48455 Bad Bentheim
www.Aehlen-kuechen.de

 

Telefoonnummer

Voor vragen, opmerkingen, klachten of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Aehlen keukens in Nordhorn. Het telefoonnummer waar Aehlen op te bereiken is: +49 (0) 5924 997830.

Openingstijden

U kunt dit filiaal op verschillende tijden verspreid over de week bezoeken.

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten

Aehlen keukens Nordhorn ervaringen

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken kijken we tegenwoordig veelal op het internet om ons te oriënteren. Dat is ook verstandig aangezien mensen die u voorgingen reeds een ervaring met een keukenzaak hebben opgedaan.

Voor het bezoeken van een keukenzaal is het verstandig om te kijken hoe anderen het hebben ervaren. Laat u niet leiden door negatieve ervaringen. Deze worden immers sneller geplaatst dan positieve ervaringen.

Aehlen keukens Nordhorn prijzen

De prijs van een keuken van Aehlen kan erg verschillen. Er is voor elke wens wel een keuken in de vestigingen te vinden. Of u nou op zoek bent naar een voordelige keuken of een keuken in het hoogste segment.

 

Webshop

Aehlen verkoopt geen keukensystemen en keukenonderdelen vanuit een webshop. Momenteel is het alleen mogelijk een keuken in de winkel in Nordhorn te kopen. Wel kunt u online (een deel van) de collectie bekijken. Ook is de website/webshop van Aehlen keukens in het Nederlands te gebruiken.

Nieuwsgierig geworden naar Aehlen keukens? Bekijk de site.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over Aehlen dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer:+49 (0) 5924 997830.

Aehlen keukens Nordhorn